ISPARTA / MERKEZ - Ali Haydar Albayrak İlkokulu

Türk Böbrek Vakfı okulumuzda eğitim düzenledi.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ

Isparta Çocuk Trafik Eğitim Parkı

TRAFİK EĞİTİMİ

ŞİİR DİNLETİSİ

Deprem Haftası ve Tahliye Tatbikatı

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Atasözü ve Deyimler kapsamında  pano çalışması yapıldı.

Şbt

06.02.2023 Tarihinde milletimizi derinden etkilemiş olan Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla, öğrencilerimizin olası bir depreme karşı farkındalık ve hazırlık seviyelerinin arttırılması için tüm okullarımızın AFAD Başkanlığımızın "hazirol.gov.tr" internet adresinden "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı - Okul" videosunun öğrencilere izletilmesi ve akabinde 06.02.2024 Salı günü saat 10.00'da eş zamanlı olarak Tahliye Tatbikatı uygulanması okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz 2-C  sınıfı öğrencileri Diş Hekimleri gününde Isparta Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapan diş hekimlerinin günlerini kutlamak için mektup gönderdiler. Fakülte Diş Hekimleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize teşekkür ederek, diş sağlığı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Ara

DSİ tanıtım tırı okulumuza gelerek tanitim yaptilar. Okulumuz öğrencilerine Küçük Su Damlası isimli tiyatro oyununu sergilediler.